Passie voor voetverzorging

Met de start van Pedicure Udenhout is mijn droom waar geworden. Goede voetverzorging is mijn passie. Voeten zijn een bijzonder deel van ons lichaam. Je kunt heel veel aflezen aan voeten en ze zijn er in allerlei soorten en maten. Helaas zitten voeten vaak de hele dag verstopt in uw schoenen. Alleen in de zomer mogen ze gezien worden in een slipper of een sandaaltje. Ik wil hier verandering in brengen en ervoor zorgen dat mensen met trots hun voeten laten zien!

Kwaliteitsregister, samenwerking, wetgeving

Als gediplomeerd medisch pedicure sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister pedicures en ben ik aangesloten bij brachorganisatie Provoet. Elke 3 jaar volg ik diverse bijscholingen. Gespecialiseerde en medisch pedicures die in het kwaliteitsregister pedicures staan, zijn pedicures die voldoen aan de de volgende eisen: naleven van hygiëne, arbo en mileu normen, naleven van de wettelijke verplichte richtlijnen ten aanzien van Diabetes- en Reumatische aandoeningen, het behalen van accreditatiepunen door het volgen van bij- en nascholing.            

Als medisch pedicure werk ik volgens de vastgestelde richtlijnen en weet ik wanneer de cliënt moet worden doorgestuurd naar de huisarts. Ik werk op doelmatige wijze samen met andere zorgaanbieders zoals b.v. praktijkondersteuners van de huisarts, diabetesverpleegkundigen en podotherapeuten. U kunt bij mij terecht voor risicovoeten, zoals diabetische en reumatische voeten. Ik heb een contract met Rondom Podotherapie, zodat uw diabetische voetzorg vergoed kan worden.

Mijn praktijk voldoet aan de WKKGZ en de AVG wetgeving. Dit betekent o.a. dat uw patiëntengegevens onder veilige omstandigheden worden bewaard en ze zonder uw toestemming niet met derden worden gedeeld. Zodra u een afspraak maakt gaat u akkoord met het bewaren van uw gegevens. Als uw NAW-gegevens, medicatie, ziektegeschiedenis niet bij mij bekend zijn kan ik u geen adequate behandeling geven. Leest u gerust voor meer informatie mijn algemene voorwaarden door (onder tab Prijslijst).

Uw voeten zijn mijn zorg! Graag tot ziens bij Pedicure Udenhout. 

Met vriendelijke groet,
Susanne van de Pol

Meest recente nieuwsartikelen

Geen nieuwsberichten gevonden