Passie voor voetverzorging

Met de start van Pedicure Udenhout is mijn droom waar geworden. Goede voetverzorging is mijn passie. Voeten zijn een bijzonder deel van ons lichaam. Je kunt heel veel aflezen aan voeten en ze zijn er in allerlei soorten en maten. Helaas zitten voeten vaak de hele dag verstopt in uw schoenen. Alleen in de zomer mogen ze gezien worden in een slipper of een sandaaltje. Ik wil hier verandering in brengen en ervoor zorgen dat mensen met trots hun voeten laten zien!

Gediplomeerd pedicure

Als gediplomeerd pedicure ben ik aangesloten bij branchorganisatie Provoet. Ik werk geheel volgens de richtlijnen van Provoet en mijn salon voldoet aan de eisen zoals beschreven in de Code van de voetverzorger. Hierin staan alle normen en wetten beschreven m.b.t. hygiëne, ARBO en milieu. 

Pedicure, trends en ontwikkelingen

Door geregeld cursussen te volgen en vakbladen te lezen, blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van voetverzorging. Zo kan ik u beter van dienst zijn. Sinds december 2012 ben ik gespecialiseerd in zowel de diabetische en reumatischevoet, spastische en verwaarloosde voet. Ik sta geregistreerd in het KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP).

Uw voeten zijn mijn zorg! Graag tot ziens bij Pedicure Udenhout. 

Met vriendelijke groet,
Susanne van de Pol

Meest recente nieuwsartikelen

Geen nieuwsberichten gevonden